Auto huren op Ibiza Airport

In de terminal van Ibiza Airport zijn zeven autoverhuurbedrijven te vinden. Dit zijn namelijk Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Goldcar, Sixt en InterRent. Maar hoe zie je door al dit bos, de goede bomen?

Auto huren op Ibiza Airport? Rekening houden met…

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een auto gaat kopen. Ten eerste, wat is de leeftijd van de huurder? Als dit 25 jaar of jonger is, zouden er wellicht extra kosten bij kunnen komen kijken. Deze extra kosten kunnen ervoor zorgen dat de prijs verdubbeld. Verder, wil je er een verzekering bij of niet? Als voorbeeld; goldcar is vaak erg goedkoop maar als de auto terugkomt met een krasje ben je direct je eigen risico kwijt. Heb je een creditcard waarbij dit is verzekerd, dan hoef je geen verzekering te nemen. Dit zijn allemaal dingetjes waar je maar beter even over na kunt denken bij een auto huren op Ibiza Airport.

Heb je ergens een loyaltyprogramma? Dan is de keuze vaak snel gemaakt. Anders is het beter om online de prijzen te vergelijken. Wil je dus een auto huren op Ibiza Airport? Online vergelijken werkt. Dit kun je doen bij Sunnycars. Vergelijk de beste prijzen en kijk welke autoverhuur-aanbieder er het goedkoopst is.